Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

4.000 αεροσυνοδούς στην Emirates

4.000 αεροσυνοδούς στην Emirates Συνολικά 4.000 αεροσυνοδούς από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αναμένεται να προσλάβει κατά τη διάρκεια του έτους η αεροπορική εταιρεία Emirates. Για τον σκοπό αυτόν η εταιρεία διοργανώνει στις...
 10 Μαρτίου Ημέρα Καριέρας Open Cabin Crew Day δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους υποψήφιους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στην εταιρεία και να ζήσουν στο Ντουμπάι να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στους εκπροσώπους της Emirates.
Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates, στοwww.emirates.com/gr, και να λάβουν σχετικές πληροφορίες.
Επιπλέον μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στην ιστοσελίδα της εταιρείαςwww.emiratesgroupcareers.com.
Η εταιρεία αναζητά αφοσιωμένους εργαζομένους, όπως αναφέρε ται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της, με θετική προσωπικότητα.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στα αγγλικά.
Επίσης θα πρέπει να επισυνάψουν φωτογραφίες διαβατηρίου αλλά και φωτογραφίες κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 12.000 άτομα ως ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: