Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Καθηγητές ζητά το Ανοικτό Πανεπιστήμιο

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Οι νέοι συνεργάτες θα καλύψουν τις ανάγκες σε 206 Θεματικές Ενότητες (Θ.Ε.) που περιλαμβάνονται στα έξι προπτυχιακά και 25 μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΑΠ. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις μελών ΣΕΠ μπορούν να είναι είτε μέλη ΔΕΠ άλλων ΑΕΙ είτε διδάκτορες είτε σε ειδικές περιπτώσεις κάτοχοι μεταπτυχιακού, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το Ε.Α.Π. μπορεί να επιλέγει κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης για τα γνωστικά αντικείμενα εξαιρετικής και αδιαμφισβήτητης ιδιαιτερότητας, για τα οποία δεν είναι δυνατή ή συνήθης η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.
Μάλιστα, τα μέλη ΣΕΠ θα υπογράψουν συμβάσεις έργου, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους και οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να έχουν επιστημονικό έργο (ερευνητικό, συγγραφικό, διδακτικό, επαγγελματικό) στο γνωστικό αντικείμενο των Θ.Ε. που υποβάλλουν υποψηφιότητα.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει, μεταξύ άλλων, να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι: απόδειξη Παραλαβής Αίτησης (εκτυπώνεται από το σύστημα), αίτηση, συνοπτικός Πίνακας Προσόντων, πρόσφατο Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, επικυρωμένα αντίγραφα των Τίτλων Σπουδών, βεβαιώσεις ή Επικυρωμένα αντίγραφα βεβαιώσεων, που να αποδεικνύουν διδακτική εμπειρία, ισότιμη υπηρεσία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα, εκτεταμένο επαγγελματικό και συγγραφικό έργο, επικυρωμένο Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και μια πρόσφατη φωτογραφία.
Οι υποψήφιοι των Μ.Π.Σ. ΓΤΠ & ΣΦΠ πρέπει να αποστείλουν τα portfolio σε CD/DVD (pdf), ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν επικυρωμένα αντίγραφα δικαιολογητικών που κατά την κρίση τους θεωρούν απαραίτητα για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς τους.
Προθεσμία & πληροφορίες
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση σε μία έως και δύο θεματικές ενότητες και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά (www.eap.gr) έως τις 31 Ιανουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ηλεκτρονική σελίδα του ΕΑΠ.
Στην Κύπρο
Νέο συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσλάβει και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, έτσι ώστε να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των προγραμμάτων σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 4 Φεβρουαρίου 2013, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 0035722411600/662, αλλά και στην ηλεκτρονική σελίδαwww.ouc.ac.cy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: