Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Η Aldemar θα προσλάβει φέτος 25 υπαλλήλους

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

«Η Aldemar παραμένει μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ελληνικές ξενοδοχειακές εταιρείες της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Καθώς ανοίγουμε νωρίτερα φέτος λόγω εξαιρετικής σεζόν, θα προσλάβουμε, όπως κάθε χρόνο, το προσωπικό που παραμένει πιστό στην εταιρεία μας τόσα χρόνια. Επίσης, θα αντικαταστήσουμε τα άτομα που φεύγουν με σύνταξη από διάφορά τμήματα της εταιρείας και θα προσλάβουμε 25 νέα άτομα σε όλο τον όμιλο. Οι ειδικότητες που μας ενδιαφέρουν είναι: Καμαριέρες, Σερβιτόροι, Guest Relations, Νηπιαγωγοί και F&B Trainee Manager, ενώ οι θέσεις θα καλυφθούν στα ξενοδοχεία μας σε Κρήτη, Ρόδο και Δυτική Πελοπόννησο (Πύργος Ηλείας).

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι όλα μέσω 0,45 - ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ. Προσπαθούμε πάντα να αξιοποιούμαι τα χρήματα που, έτσι και αλλιώς, καταβάλλουμε ως εισφορές ανά εργαζόμενό μας. Επίσης, έχουμε αξιοποιήσει τα προγράμματα εκπαίδευσης που εκπονεί το ΕΣΠΑ ανά γεωγραφικό διαμέρισμα. Ο τουρισμός είναι πηγή άντλησης εργασίας για πολλές και διαφορετικές ειδικότητες. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια της μείωσης του ΦΠΑ στον επισιτισμό, αλλά και μελλοντικών μειώσεων των εισφορών, ο κλάδος θα γίνει πιο ευέλικτος». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους στην ειδική φόρμα της εταιρείας: http://www.aldemarhotels.com/career/cv-form.


http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: