Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

MICHELANGELO RESORT & SPA Αιτήσεις έως τα τέλη Μαρτίου για καμαριέρες στην Κω

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Ο Γεώργιος Κυπαρισσούς, hotel manager του Michelangelo Resort & Spa, ανέφερε σχετικά με τις προσλήψεις: «Το Michelangelo Resort & Spa, στοχεύοντας στη διαχρονική παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, έχει ήδη προχωρήσει στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού σε όλα τα τμήματά του.

Ο Γεώργιος Κυπαρισσούς, hotel manager του Michelangelo Resort & Spa, ανέφερε σχετικά με τις προσλήψεις: «Το Michelangelo Resort & Spa, στοχεύοντας στη διαχρονική παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, έχει ήδη προχωρήσει στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού σε όλα τα τμήματά του. Οι ειδικότητες, οι οποίες παρουσίασαν μεγάλη ζήτηση, είναι σερβιτόροι, μάγειρες και υπάλληλοι υποδοχής. Αυτό είχε σαν επακόλουθο να καλυφθούν σε μικρό χρονικό διάστημα οι πολλές διαθέσιμες θέσεις. Αντίθετα σε άλλες θέσεις, όπως καμαριέρες και θέσεις μαθητευομένων για τα επισιτιστικά τμήματα, υπάρχουν ακόμη κενά που πιστεύουμε ότι θα καλυφθούν έως το τέλος Μαρτίου. Εως σήμερα δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι από κάποιο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με σχετικές αιτήσεις. Ωστόσο βασικά κριτήρια, μεταξύ άλλων, για τη θετική γνωμοδότηση στην πρόσληψη ενός υπαλλήλου παραμένουν η οικογενειακή του κατάσταση και η εργασιακή του κατάσταση (άνεργος η μη). Πιστεύω ακράδαντα πως ναι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την συρρίκνωση της ανεργίας. Υπάρχουν, βέβαια, πολλές ουσιαστικές προϋποθέσεις για την επιτυχία αυτής της δυνατότητας και όχι μόνο, αλλά χάριν οικονομίας χώρου δεν είναι δυνατόν να αναλυθούν στην παρούσα απάντηση». Στην πλειονότητά τους οι θέσεις απαιτούν πολύ καλή γνώση των απαιτήσεων των ζητούμενων θέσεων, καλή γνώση τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες και εμπειρία στη ζητούμενη θέση σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας: http://www.michelangelo.gr Πληροφορίες: +30 22420 45810 και e-mail: info@michelangelo.gr.


 http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: