Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

61 εποχικοί υπάλληλοι σε Θράκη - Μακεδονία

Google+ http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Με 61 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθούν πέντε δήμοι της Μακεδονίας - Θράκης και τρεις ακόμα δήμοι στην υπόλοιπη χώρα.
Οι θέσεις -στην πλειονότητά τους- αφορούν αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα επιλεγούν για τεχνικά και βοηθητικά καθήκοντα, αλλά και υπηρεσίες πυροπροστασίας.
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις και θα εργαστεί σε κοινωφελείς υπηρεσίες, όπως καθαριότητα, παιδικοί σταθμοί και πυροπροστασία

Οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων έχουν ήδη καθοριστεί και οι υποψήφιοι μπορούν να τις καταθέτουν -κατά περίπτωση- το αργότερο έως τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου. Οι διαγωνισμοί που «τρέχουν» είναι οι ακόλουθοι:

Δήμος Ξάνθης
Είκοσι εποχικοί θα προσληφθούν, ενώ η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουλίου. Το προσωπικό θα προσληφθεί με οκτάμηνες συμβάσεις και θα στελεχώσει τις ειδικότητες ΥΕ Εργατών (15 θέσεις), ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (τέσσερις θέσεις) και ΔΕ Οδηγού Λεωφορείου (μία θέση). Πληροφορίες: 25410 28398.

Δήμος Εμμανουήλ Παππά
Δέκα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν, για τις οποίες αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τις 8 Ιουλίου. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (επτά θέσεις) και ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (τρεις θέσεις). Το προσωπικό θα απασχοληθεί με οκτάμηνες συμβάσεις. Πληροφορίες: 23213 52623.

Δήμος Αριστοτέλη
Τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, λήγει η προθεσμία για τέσσερις θέσεις στον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Θα προσληφθούν ένας Χειριστής Διαμορφωτή Γαιών Γκρέιντερ, ένας Χειριστής Ελαστικοφόρου Φορτωτή JCB και ένας Ηλεκτρολόγος, όλοι κατηγορίας ΔΕ, με οκτάμηνες συμβάσεις. Πληροφορίες: 23773 50006.

Δήμος Βισαλτίας
Δώδεκα θέσεις Εργατών Καθαριότητας ΥΕ προκηρύχθηκαν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 8 Ιουλίου. Πληροφορίες: 23220 20316.

Δήμος Αρταίων
Την ίδια ημερομηνία (8 Ιουλίου) λήγει η προθεσμία για 15 θέσεις στον Δήμο Αρταίων. Οι θέσεις αφορούν 13 Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ, έναν Χειριστή Εκσκαφέα Φορτωτή ΔΕ και έναν Οδηγό αυτοκινήτων Καθαριότητας ΔΕ. Ο χρόνος απασχόλησης θα διαρκέσει οκτώ μήνες. Πληροφορίες: 26813 62212.

Λοιποί Δήμοι

Δήμος Ζακύνθου
Εως τις 8 Ιουλίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για τρεις θέσεις στη Ζάκυνθο. Οι θέσεις αφορούν έναν Κοινωνικό Λειτουργό ΠΕ ή ΤΕ, ένας Κοινωνιολόγο ΠΕ και έναν Ψυχολόγο, επίσης ΠΕ, για το χρονικό διάστημα των δώδεκα μηνών. Πληροφορίες: 26953 61344.

Δήμος Σπάρτης
Εως τις 9 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τέσσερις θέσεις Οδηγών Απορριμματοφόρων ΔΕ. Το προσωπικό θα εργαστεί για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών. Πληροφορίες: 27313 61225.


 http://www.ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: